Vår!!

Eftersom jag så duktigt blev köar och lämnade in mitt arbete igår så är jag helt ledig idag! Det är så fantastisk skönt! Jag har spenderat hela ”förmiddagen” med Emma. Vi lunchade på Mings, gick på stan, tog en promenad, åt på Bosses, besökte både optiker och tatuerare, ja allt möjligt! Än så länga har dagen varit toppen och klockan är bara halv fyra! Nu ska jag se sista avsnittet av Äkta människor och vila lite på soffan!

Jag idag. Jag testade en ny hårstil. Hiss eller diss?

This entry was posted in Vanlig vardag.... Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>