Veckans andra

Sitter just nu och förbereder mig för veckans andra mattecoachpass. I vanliga fall jobbar jag max en dag i veckan med det här, men Sofie frågade så snällt förra veckan om inte jag ville coacha med henne igår, och det ville jag ju såklart! Man kan (och vill) ju inte säga nej till Sofie!

Utöver mattecoachandet så har jag nu avslutat första halvan av Grundläggande Färdigheter, nämligen svenskan. Jag hade min opponering igår och jag tycker det vore väldigt konstigt om jag inte blev godkänd. På måndag börjar mattedelen och den ser jag lite fram emot faktiskt. För om det inte redan har framkommit så är jag väldigt förtjust i matte!

This entry was posted in Det glamorösa livet som student. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>