Bitter

Ja. Just nu är jag lite bitter. Jag hatar känslan som uppstår när alla ens kurskamrater börjar posta sina tentaresultat på Facebook och ens eget resultat inte har kommit upp. ”Fasenhimlaskitjagklaradeintetentan”-känslan. Idag har jag den känslan. Vi har väntat på resultatet på den rapport vi lämnade in i slutet av mars. Jag hade fruktansvärd skrivklamp för den rapporten, men det kändes ändå okey när jag lämnade in den. Jag trodde väl inte jag skulle få VG precis, men jag trodde absolut inte att jag skulle få U. Jag har alltid varit bra på skrivuppgifter så hur ska det här gå nu när jag börjar faila dem också…

Jag har deppat framför HIMYM hela dagen och nu ska jag åka hem till föräldrarnas tomma lägenhet, länsa deras kylskåp (ja de har sagt att jag får göra det!), sätta på deras TV och ha på massa tv-serier i bakgrunden samtidigt som jag skriver på engelskarapporten jag ännu inte lämnat in (för att den försvann när datorn drunknade i vin). För just nu känner jag att jag måste få bort den om jag måste till att kompletera (ja jag hoppas det är allt jag behöver göra) på den här rapporten. Men först ska jag åka och hämta biobiljetter nere på sf. Förhandsvisning på onsdag!

This entry was posted in Det glamorösa livet som student. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>