Lite av det goda

Jag är ständigt på jakt efter varor som hittar vägen från USA till Sverige. Jag har tidigare skrivit om småsaker som jag egentligen inte bryr mig så mycket om. Men min tanke är såhär: Ju fler onödiga saker som kommer hit, desto större chans är det att nästa grej är en utav mina favoriter och igår hittade jag en av dem, på City Gross i Mantorp.

Hershey’s chocolat syrup är en av de godaste chokladsåserna jag ätit, vilket egentligen är konstigt, för i övrigt är Hershey choklad verkligen inget gott alls. Men det här är gott. Min favorit är att blanda det i mjölk. Godare än vilken oboy som helst!

This entry was posted in Helena tipsar.. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>