Nått om mig

Nu tänkte jag att jag skulle berätta någonting om mig själv som förmodligen inte kommer som någon förvånande nyhet. När jag är själv hemma så älskar jag att sjunga med i diverse musikalsånger. Jag gör det helhjärtat och för full hals. Det är ett fantastiskt bra knep om man ska göra en tråkig uppgift, exempelvis städa, som jag gör just nu.

Dagens musikal (och den vanligaste i mina högtalare) är RENT!!

Min absoluta favoritlåt och den låt där jag tar i allra mest är Take me or leave me! I LOVE IT!! Enjoy!

This entry was posted in Onödigt vetande. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>