Se den!!

Jag har totalt glömt bort att rekommendera en film som jag och Sara var och såg i onsdags. Det var en förhandsvisning, men filmen har haft premiär nu så gå och se den!

Filmen heter 21 Jump Street och handlar om poliser som går under cover på en skola för att hitta ursprunget till en ny drog. Det gick en serie med samma namn för ganska många år sedan men Johnny Depp i huvudrollen.

I alla fall. Den här filmen var helt hysteriskt rolig. Jag har inte skrattat så mycket till en film på väldigt länge. Tror bara att det var typ 20 minuter totalt i hela filmen som jag inte skrattade. De hade även en väldigt otippad och fantastisk ”överraskning” i filmen. Jag skulle lätt kunna gå och se den igen och den kommer garanterat att hamna i mitt filmbibliotek! Har ni inte sett den så SE DEN! Jag ger den 4,5 av 5 för det är den het klart värd!

Här har ni trailern.

This entry was posted in Tystnad, Tagning!. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>