Stare much?

Människan är en väldigt nyfiken ras. Det fick jag bevis på idag. Jag var nere på stan efter att ha ätit lunch med min mor och när jag kom ut ur en butik ser jag två polisbilar (totalt 5 poliser) som står mitt på torget. De visiterar två personer (en man och en kvinna) och jag har ingen aning om vad det handlar om och ja, jag erkänner, jag var nyfiken. Det var även resten av befolkningen som befann sig i närheten. Det hade nämligen bildats en halvcirkel runt hela torget med människor som observerade händelsen.

Vad är det med polisbilar, ambulanser och brandbilar som gör att man blir så himla nyfiken?

This entry was posted in Allt och ingenting. Bookmark the permalink.

2 Responses to Stare much?

  1. emilia josefsson says:

    hej jag heter emilia och bor i kalix i årskurs 6 och vi undrar om vi kan få ta den här bilden till en webbsida som vi har gjort?

  2. helena says:

    Vet att det var länge sen ni skrev, men go for it!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>