Tänkvärt till tusen.

Den senaste 1,5 timmen så har jag suttit och snyftat framför en film som heter Preyers for Bobby. En sann historia om en djupt religiös familj där ena sonen kommer ut med att han är homosexuell. Modern i familjen försöker bota sin son vilket i slutendan leder till att han tar livet av sig. Man får sedan följa moderns försök att komma till fredas med vad som hänt med sin son och hennes kamp till homosexuellas rätt i samhället. Har ni inte sett den så tycker jag att ni ska göra det nu! Hela filmen finns på youtube.

En sak är säkert och det är att när jag får egna barn så kommer jag tidigt föra klart för dem att det inte spelar någon roll om de blir kära i en kille eller en tjej!

Här är filmen:

This entry was posted in Värt att se?. Bookmark the permalink.

One Response to Tänkvärt till tusen.

  1. Emma Angelöw says:

    Men Helena, nu har du fått mig att gråta för ett helt år framöver. Vet inte om jag ska tacka dig eller ej ;) Väldigt rörande film!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>