Till min iPhone.

Jag tycker om att anpassa mitt iPhonefodral till humöret för dagen. Just nu har jag inte så mycket att välja på, men jag har köpt några nya saker från Fyndiq.se. Idag damp en av dessa nya fodral ner i brevlådan. Och jag tror nog att detta kommer bli ett av mina absoluta favoriter!

Visst är den fin? Den passar perfekt till mig som har tröttnat på att alltid ha med mig en stor plånbok. Den senaste tiden har jag bara lagt ner de få kot jag kan tänkas behöva i jackfickan. Den enda nackdelen med detta underbara skal är att jag tycker att den öppnas åt fel håll. Den är liksom spegelvänd i min smak. Den röda verkar tyvärr vara slut, men de andra färgerna hittar ni här.

This entry was posted in Top shop. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>