Att inte vilja

Den senaste tiden har det varit väldigt mycket oglamoröst studentliv… Massor massor med plugg som inte vill bli gjort och som skapar ångest när den är som värst. Det är en kritiskt granskning, en kartläggning, en rapport och en tenta som ska hinnas med innan den 7 juni och jag börjar få panik. Den här helgen skulle jag plugga non stop, men tror ni det blivit så? Nej självklart inte! Helena har varit extremt distraherad av ett tandläkarbesök som ska göras på måndag och Helena HATAR att gå till tandläkaren. Det hade väl varit en sak om det var en vanlig undersökning, tom en borrning skulle var ok, men helena ska operara bort en visdomstand. *snyft* JAG VILL INTE!!

This entry was posted in Det glamorösa livet som student. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>