Det värsta är avklarat nu.

Idag var domedagen, dagen då visdomstanden skulle ut. Jag trodde att de skulle ta bort den högra tanden eftersom den har kommit upp mest, men inte. Det blev den vänstra som försvann, och roligt var det inte. Jag var så nervös inför begreppet att jag fått lugnande innan. Tandläkaren börjar med att beskriva vad han ska göra och det enda jag kan tänka är att jag inte vill veta! Sen får jag fem bedövningssprutor inkörda i käken (ja det kändes så). Jag spände mig så och efter att tandläkaren påminde mig om att andas lyckades jag slappna av lite och började skaka som ett asplöv. Jag har aldrig svimmat, men jag tror jag var nära den här gången. Medan bedövningen verkar börjar de klä på sig sterila kläder och jag bestämmer mig för att stoppa Salem i öronen och lämna rummet. Det gick sådär. Tandköttet skars upp, en bit av käkbenet togs bort och sen skulle tanden klyvas. Det ekade i huvudet och mitt i fick de ge mig en bedövningsspruta till. Efter vad som kändes som en evighet började de försöka dra ut tanden och det kändes som om hela skallbenet skulle följa med… Nu sitter jag här med tre stygn i munnen, knaprar värktabletter och mår allmänt piss..

Men nu kommer Sofie och vi ska ska se Doctor Who!

This entry was posted in Allt och ingenting. Bookmark the permalink.

2 Responses to Det värsta är avklarat nu.

  1. Sara T says:

    Det låter verkligen läskigt! Stackars dig! Hoppas värken släpper snart!

  2. Sofie says:

    Ihhhhh!!! Tur att Doctor Who är som medicin ! ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>