Keep dreaming

Innan jag går och lägger mig för kvällen måste jag bara berätta vad jag drömde i natt. Det var en sån där dröm som nästan aldrig inträffar, en dröm som känns så verklig och är så bra och som man absolut inte vill sak ta slut!

Det finns en kille på youtube som heter Dave Days som gör covers, parodier och egna låtar som jag tycker är fantastiskt bra! I natt drömde jag att han av någon anledning skulle ut på världsturné och en av hans stopp var så klart lilla Linköping. Han skulle spela på Skylten, som är ett väldigt litet ställe. I drömmen hade min bror kontakter på Skylten så han hade fixat så vi fick komma dit innan alla andra och lyssna på soundchecket och självklart fick jag träffa Dave. Det var magiskt!

Ett smakprov av den charmiga Dave Days. Den här låten har visserligen ett och ett halvt år på nacken, men det är ett av hans original :)

Jag har haft liknande drömmar förut. Jag har bland annat spenderat en natt med skådespelarna från Harry Potter och en annan natt sprang jag på Elijah Wood på stan!

This entry was posted in The things that make you go Wow!. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>