Matte <3

Jag har egentligen massor att skriva om men vet inte vart jag ska börja så jag tänkte att jag ska visa en bild på vad jag använde under två matematiklektioner jag genomförde förra veckan. Nämligen en mattematta!

Jag har använt mig av en vit presenning och spritpennor för att rita upp en spelplan. Poängen med mattan är att jämföra olika matematiska tal och ordna dem i storleksordning. Jag tycker det är fantastisk roligt och barnen älskar det. Detta kommer Helena använda ofta!!

This entry was posted in Det glamorösa livet som student. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>