Mot huvudstaden!

Just nu sitter jag och väntar på att min syster ska ringa för då ska vi gå ner till stan och möta mamma för lunch. Sen ska vi nämligen åka upp till Stockholm såhär en torsdag och gå på musikal!! Vi har väntat och längtat väldigt länge på det här och nu äntligen är det dags!! Vi har som tradition att åka upp tillsammans och gå på musikal varje säsong. Den här gången ska vi se ingen mindre än Dirty Dancing. :D

Bild på mig idag. Jag tror jag ska passa på att måla naglarna medan jag väntar. Fast först får jag nog snöra på mig skorna, om hon skulle komma innan det har torkat :)

Förresten kom jag på att jag aldrig skrev vad jag tyckte om teatern i lördags. Den var rolig och tragisk samtidigt. Helt enkelt väldigt bra! Den bästa av alla vi sett det här teateråret i alla fall.

This entry was posted in Vanlig vardag.... Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>