SEMESTER!!

Äntligen är allting klart! Flygbiljetterna är köpta, platserna är valda, passet fixas på måndag och John hämtar mig på flygplatsen. 23 juli-16 augusti kommer jag befinna mig i Lake Forest, IL med Chicago som närmaste storstad. JAG LÄNGTAR!!!

Det enda som är kvar nu är tågbiljetter till och från Arlanda, men det får vänta till nästa månad tror jag..

Den här bilden togs på min ”välkommen hem fest” när jag kom hem från USA första gången. Jag var lycklig och hade inte börjat längta tillbaka än. Jag är fortfarande lycklig, men oj vad jag längtar tillbaka! Jag har redan en väldigt lång shoppinglista skriven i min iPhone :P

This entry was posted in The things that make you go Wow!. Bookmark the permalink.

One Response to SEMESTER!!

  1. Sofie says:

    DU FÅR KÖPA ETT PAR CONVERSESKOR TILL MIG! ;) haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>