Slut på helgen

Dirty Dancing var fenomenal! Jag älskade varje sekund av hela föreställningen. Musiken gav mig gåshud. Dansen gjorde att det var omöjligt att sitta stilla och hela productionen fick mig att le. De hade fångar karaktärerna perfekt och storyn gjorde sig väldigt bra som musikal. Vi njöt!

Förövrigt var den en väldigt mysig ”helg” i Stockholm. Det enda jag köpte var denna:

Jag älskar denna typ av koftor! Tror det kommer bli en av mina nya favoriter!

This entry was posted in Top shop. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>