Terminens sista.

Idag genomförde jag och Jakob terminens sista Mattecoachpass. Det gick bra faktiskt och blev besökt av tjejen jag brukas läsa läxor med. Lite roligt faktiskt.

För övrigt kan jag meddela att jag fortfarande har värk, en jag tror det börjar gå åt rätt håll. De första två dagarna såg jag ut som en halvgirig hamster som bara tryckt in mat i ena kinden plus att jag inte kunde gapa ordentligt. Nu har svullnaden gått ner en aning och jag kunde äta riktig mat idag på praktiken, men det är en värk som ligger och moler hela tiden, men den går att leva med så det funkar.

En lite uppdatering. Passar på att bjuda på en härlig sommarbild från arkivet med. Passar vädret perfekt!

This entry was posted in Det glamorösa livet som student. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>