Dag 2

Dag 2 -Meningen bakom mitt bloggnamn.

Jag har bloggat tidigare via blogg.se under ett annat namn. Jag bad min bror om hjälp med att fixa layouten på den bloggen och då föreslog han att vi skulle fixa en egen domän till mig istället. Jag tyckte det var en bra idé, men då kom problemet med vad jag skulle heta, vad hemsidan skulle heta. Först tänkte jag använda samma namn som tidigare, men sen kom jag fram till att jag ville ha ett namn som var neutralt och som alltid funderar. Vad är då bättre än att använda sitt eget namn? Så helenadahl.se blev det, enkelt och bra. Mitt liv som lärarstudent la jag till bara för att man ska veta var man har hamnat :) men om drygt ett år måste jag ändra på det!

This entry was posted in 30 dagar, 30 ämnen. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>