Dag 4

Dag 04 – En vana du önskar att du inte har.

Det här med vanor och ovanor.. det är ett ämne som alltid är aktuellt. Det finns enkla vanor jag vill bli av med, som att alltid bita av mig naglarna när jag är i en obehaglig situation eller ser något spännande (ex. film). Men jag tror att den vana som jag allra helst skulle vilja bli av med är min vana att alltid spara allt till sista minuten. Skolarbeten, sysslor, allt. Har jag en rapport som ska in så är det näst intill omöjligt för mig att börja på den i god tid, utan jag sitter där dygnet innan och känner mig smått stressad över situationen. Av någon märklig anledning så lyckas det alltid lösa sig, men det är mentalt uttröttande. Jag måste försöka bi bättre den här terminen, för nästa vår är det c-uppsatsen som gäller och den går garanterat inte att skriva kvällen innan inlämning!

Bjuder på en bild igår när jag och Hanna var i Tylösand.

This entry was posted in 30 dagar, 30 ämnen. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>