Dag 5

Dag 05 – Favoritsuperhjälten och varför.

Jag hade svårt för den här punkten kände jag. Jag är rätt svag för det här med superhjältar och tycker i stort sätt om alla. Det är lätt att välja utifrån vem som har häftigast superkraft, utifrån vem man själv skulle vilja vara, vem som är snyggast osv, men jag tog mig en ordentlig funderare och kom fram till följande:

Min favoritsuperhjälte är Hit Girl från serien Kick Ass.

Varför? För det första är hon typ 11 och är definitivt coolare än alla andra där ute, men det jag gillar mest är att hon har inga ”superkrafter”. Det är inga giftiga spindlar eller gammastrålning inblandat. Hon är ingen mutant eller halvgud. Hon är inget statligt projekt eller freak of nature. Hon är bara hon. En extremt vältränad tjej med en något psyco pappa som tränat henne i det hon kan.

This entry was posted in 30 dagar, 30 ämnen. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>