Dag 6

Dag 06 – En bild på en plats du varit på

Jag har varit på ganska många ställen och de flesta ställen ligger i USA. Det är väldigt lockande att lägga upp bilder från ställen som Las Vegas, Niagra Falls, Grand Canyon m.m. men jag har bestämt mig för att dela med mig av en plats där jag tror att inte så många har varit. Nämligen White Sand National Monument i New Mexico.

White Sand National Monument är 710 km2 av bländande vit sand. Sanden är gjort av gipskristaller. Det här är en av de vackraste och mest harmoniska platser jag varit på. Mitt ute i ingenstans ligger dessa sanddyner och man har till och med möjligheten att övernatta där under bar himmel. Sagolikt!

This entry was posted in 30 dagar, 30 ämnen. Bookmark the permalink.

One Response to Dag 6

  1. Emma says:

    Vackert! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>