Dag 9

Dag 09 – Något du är stolt över det senaste dagarna.

Jag kör ett kort inlägg idag för jag vet inte riktigt vad jag ska skriva på den här. En liten grej som jag är stolt över för de senaste dagarna är nog att jag har kunnat hålla felfri ordning på lägenheten i en vecka nu. Det brukar alltid bli oordning så fort,men inte den här gången. Den här veckan när jag ska städa behöver jag bara dammsuga och tvätta toan.. Resten är redan fixat! Ingen disk, ingen oordning, inget stökigt. STOLT!

Bjuder på en gammal bild! Den här togs i en fotostudio i Stockholm för ett antal år sedan.

Jag gillar mitt hår på den här bilden. Färgen, stilen, allt!

This entry was posted in 30 dagar, 30 ämnen. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>