”Barn”vakt

Idag har jag fått flytta min pluggstuga från Kaserngatan till Drabantgatan för att kunna hålla ett öga på och kunna passa upp på min far. Han råkade ut för en olycka igår då axeln slogs ur led så nu har han bara en arm och hand som funkar. Då var det ju tur att yngsta dottern ändå inte har något liv och kan sitta vart som när hon läser sin litteratur

Idag har jag läst en bok som passar in perfekt i mitt examensarbete. Där kan jag hitta i stort sätt allt jag behöver. MEN! Allt i boken är sammanställd litteratur och eftersom vi helst inte ska ha andrahandsreferenser blir det ett himla jobb att referera! *suck*

20130510-185842.jpg

This entry was posted in Det glamorösa livet som student. Bookmark the permalink.

One Response to ”Barn”vakt

  1. Mikaela says:

    Det där med andrahandsreferenser har krånglat till det en himla massa för oss också. Det är verkligen inte roligt! :P

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>