Börjar jag bli gammal?

Jag kollade kalendern idag för att se vilket datum Mors dag är på och då råkade jag se att det visst är min namnsdag idag. Charlotta. Vi har aldrig firat namnsdagar i min familj, men jag brukar alltid på något grattis i alla fall. Från mamma, eller mormor. Men idag har inte fått någon uppmärksamhet alls… Det är som när man fyller år numera och inte får ett enda kort på posten för alla skriver grattis på Facebook. Lite tråkigt faktiskt. Vi vill väl alla någonstans få känna oss lite speciella ibland. Om det så bara är ett litet grattis på namnsdagen…

0

Jag kanske börjar bli för gammal, men jag tycker fortfarande det är roligt att få ett grattis de få dagar om året man kan få det.

This entry was posted in Allt och ingenting. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>