Dålig på att slutföra saker

Det här med att fullfölja saker är inte riktigt min grej verkar det som.. Jag kunde inte fullfölja mina 30 dagar, 30 ämnen, jag använde min kassabok i kanske en halv månad och jag gjorde EN uppdatering under hela förra sommaren. Jag suger på det här med att blogga tror jag. Fast samtidigt vill jag inte släppa det!

Jag får en chans till i sommar för tro det eller ej, men jag ska faktiskt tillbaka till Chicago i sommar också. KUL! Men först ska jag skriva klart ett jädra examensarbete… *suck* Men man får väl försöka se det från den ljusa sidan. Snart kan jag ändra temat på bloggen från ”livet som lärarstudent” till ”livet som lärare”!

This entry was posted in Det glamorösa livet som student. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>