Det ska nog gå bra ändå!

Jag skulle ljuga om jag inte varit tveksam på om jag ska hinna färdigt med mitt examensarbete. Men idag släppte stenen lite faktiskt. Jag har ”bara” diskussionen kvar (och finslip och upplägg så klart). Det känns fantastiskt bra att se hur arbetet tar form och att jag får så pass bra respons som jag får av min handledare!

28 sidor och drygt 9300 ord. Jag tycker det börjar likna nått nu!

Screen Shot 2013-05-15 at 15.41.42Nu ska jag ta en break och åka ner till mormor och morfar en sväng!

This entry was posted in Det glamorösa livet som student. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>