Distraktionsmoment

Det här med distraktionsmoment är ett extremt stort I-lansproblem! Oavsett var man befinner sig så finns de där. Hemma är det diverse serier och filmer som är de störta koncentrationsförstörarna, men här kan jag ändå låta mig distraheras i korta stunder, för att sen återuppta arbetet.

Igår fick jag för mig att jag skulle sitta i biblioteket på Universtitet, dels för att jag behövde referenslitteratur, men också för att jag trodde att jag skulle kunna koncentrera mig bättre där. Men oj vad fel jag hade. Där fanns det helt andra distraktionsmoment, eller snarare störmoment. Det var människor som pratade, folk som gick förbi och ljud från alla håll. Det var nästan värre. De kunde jag inte stänga av! Så idag sitter jag hemma igen!

Photo on 2012-05-10 at 11.39

This entry was posted in Det glamorösa livet som student. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>