Examensarbete

Det här med att vara ute i god tid med ett arbete är inte riktigt min grej. Att skjuta upp någonting till sista minuten är ingenting jag rekommenderar om du inte vet sedan innan att det är genomförbart. Innan jag satte igång att skriva idag hade jag i stort sätt inget konkret att komma med. Jag hade en inledning på två sidor, men that’s it! Men titta vad jag har lyckats producera idag!

Jag pratade med några kompisar på facebook tidigare och de var minst sagt chockade över att jag lyckats producera 9 sidor text på dryga 5 timmar. Nu är jag på sida 11 och är snart klar med resultatet. Tur det, för det ska in till handledaren innan jobbet i kväll!

This entry was posted in Det glamorösa livet som student. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>