Här går det undan!

Har suttit hela dagen med den där jädra litteraturen. Det går segt, men det går framåt och det är väl huvudsaken antar jag. Snart kommer Jakob hit och då ska vi dela ångest lite och sitta ihop och skriva. Det är lättare att fokusera då.

På torsdag ska jag på en jobbintervju i Bromma och idag fick jag ett mail från Engelska skolan i Upplands Väsby, där jag också har sökt en tjänst. De vill att jag kommer på intervju nästa vecka!! Får se när det blir. Jag frågade om det gick att ordna på torsdag när jag ändå är uppe, men det är nog tveksamt. Tur att jag gillar Stockholm!

Mitt i examensarbetsångest och jobbsök bjuder jag på en färsk bild av mig. Jag plattade håret för första gången på evigheter. Hade glömt hur mycket jag faktiskt gillar rakt hår.

Photo on 2013-05-13 at 17.00

This entry was posted in Det glamorösa livet som student. Bookmark the permalink.

2 Responses to Här går det undan!

  1. Sara says:

    Så spännande med intervjuer ! Lycka till :) Men var inte du lite sugen på att flytta till Göteborg?

  2. helena says:

    Jo det var/är jag. Men har inte hittat någon tjänst i göteborg än

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>