Nationella prov

Tydligen så har niorna nationellt prov i morgon. Det märktes väldigt tydligt på mattecoachen i kväll. Det bara välde in nior som behövde hjälp såhär kvällen innan. Men det är klart, tiden gick fort och man kände sig användbar för en gångs skulle. Så idag kan jag i alla fall säga att jag varit produktiv. 12 sidor test skrivet och ett X antal nior som känner sig lite säkrare inför morgondagens prov.

Eftersom jag inte behövde ha dåligt samvete för att jag inte gjort någonting idag så spenderade jag kvällen med att kolla på en av de Lovefilm filmer jag hade hemma sen ett tag tillbaka, nämligen G.I.Joe: Rise of Cobra. Den var bättre än jag hade väntat mig faktiskt. Men nu är det dags att gå till sängs om jag ska orka upp i morgon. Det är läsning som gäller för hela slanten då nämligen. Kommer förmodligen vilja gräva ner mig och försvinna.

Bjuder på en bild från förra sommare (eftersom jag aldrig kom till skott att visa dem då)

This entry was posted in Allt och ingenting. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>