Det går undan!

Här händer det saker vill jag lova! Examensarbetet är klart, sista inlämningen är i morgon! Jag åker till USA på torsdag morgon och jag har fått jobb!! I mitten av augusti ska jag flytta till Kungälv som ligger utanför Göteborg. Jag kommer att undervisa i matte, NO och engelska i årskurs 4-6 och vara klassföreståndare i 4:an. Det är extremt skrämmande och läskigt, men otroligt spännande och roligt samtidigt! Jag vet inte riktigt vad jag ska göra eller vart jag ska ta vägen just nu, så jag fokuserar på att packa..

Förresten tog jag årets första dopp i lördags. Kallt till en början men sen var det väldigt skönt. Glad att jag fick chansen att göra det innan jag åker.

sommarroUnderbara Badresten

 

This entry was posted in Det glamorösa livet som student. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>