Det luktar kiss

”Att tycka synd om sig själv är som att kissa på sig. I början känns det befriande, men efter ett tag stinker hela omgivningen.”

Jag hittade det här citatet i en bok av Jonas Helgesson och tyckte det var klockrent! Utifrån det kan jag väl säga att det luktar kiss hos mig just nu. Jag sitter och läser ett examensarbete inför opponering på tisdag och jag tycker faktiskt synd om mig själv. Arbetet är inte bara jobbigt att läsa grammatiskt, det är också dåligt strukturerat och tar en mindre evighet att gå igenom! Kul!

Jag försöker hitta varierande arbetsställningar för att ”muntra upp” stämningen lite…

20130602-220746.jpg

This entry was posted in Det glamorösa livet som student. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>